Panasonic Luft-til-Luft Varmepumper

En Panasonic varmepumpe er en højkvalitets varmepumpe, som er specielt designet til det nordiske klima. Panasonic varmepumper har en fremragende energieffektivitet og ydeevne, der fungerer effektivt selv ved ekstremt lave temperaturer ned til -35⁰C. Og så er varmepumper fra Panasonic blandt de mest driftsikre produkter inden for genren.

 

Panasonic er den eneste producent, der har fået de mest populære modeller testet af det uafhængige testlaboratorium SP ved -35°C. Dette sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig unødigt om din varmepumpes ydeevne, selv i de koldeste vinterperioder. Uanset hvor koldt det er i vejret, kan du være sikker på, at din Panasonic luft til luft varmepumpe holder dit hjem varmt og behageligt.

Panasonic HZ25ZKE luft til luft varmepumpe udendørs

A ++

panasonic garanti badge

A +++

panasonic garanti badge

A +++

panasonic garanti badge

A ++

panasonic garanti badge
daikin perfera ftxm r3

En miljø- og klimavenlig løsning med Panasonic varmepumper

Panasonic luft til luft varmepumper er en win-win for både dig og miljøet. Med en Panasonic varmepumpe kan du få opvarmet din bolig uden at skulle bekymre dig om dit CO2 aftryk.

Alle Panasonic luft til luft varmepumper anvender R32 kølemiddel. Denne lille ændring har en betydelig positiv indvirkning på miljøet. Ved at vælge en varmepumpe med R32 i stedet for R410A reduceres udledningen af drivhusgasser (GWP) med over 75%. Dette svarer til at køre 1.850 km i bil eller plante 76 træer.

Panasonic’s beslutning om at anvende R32 i stedet for R410A har alene i Europa betydet en reduktion af miljøpåvirkningen, svarende til at plante 5 millioner træer i 2016.

Store besparelser på dine udgifter til opvarmning af boligen

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe foretager du således en klimamæssigt forsvarlig beslutning – og faktisk også en økonomisk fordelagtig en af slagsen. Ofte kan du forvente, at din varmepumpe tjener sig selv hjem inden for en periode på 1-4 år, afhængigt af din nuværende opvarmningsmetode og prisen på varmepumpen. Det er dog værd at bemærke, at ikke alle varmepumper er lige omkostningseffektive.

Før du træffer din beslutning om køb af varmepumpe, er det vigtigt at sammenligne varmepumpernes effektivitet, da dette er afgørende for, hvor mange penge du kan spare. Jo højere SCOP (Seasonal Coefficient Of Performance) værdi, desto større er besparelsen.

Panasonic varmepumper er en overordentlig økonomisk løsning, når det kommer til opvarmning. Dette skyldes de imponerende SCOP-værdier, som varmepumperne fra Panasonic opnår, der spænder fra 4,1 til hele 6,2.

Med en SCOP-værdi i dette område producerer Panasonic varmepumper op til 6,2 gange så meget varmeenergi, som de selv forbruger. Dette gør Panasonic varmepumper til en økonomisk fordelagtig opvarmningsmetode. Derudover er de også et yderst miljøvenligt alternativ til mere konventionelle opvarmningskilder som elektrisk varme, oliefyr og gas, hvorfor det godt kan betale sig at overveje køb af Panasonic luft til luft varmepumpe.

Panasonic HZ25ZKE luft til luft varmepumpe closeup
daikin perfera ftxm r3

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

Nu ved du hvorfor det kan betale sig at erstatte de gamle elektriske radiatorer med en driftsikker og energieffektiv luft til luft varmepumpe. Men hvordan fungerer sådan én egentlig? Læs med og bliv klogere!

En luft til luft varmepumpe består af to hoveddele: En enhed, der installeres indendørs, og en enhed, der installeres udendørs.

Varmepumpens funktion kan beskrives temmelig enkelt. Den udvendige del af pumpen udnytter varmen i luften udenfor og overfører denne varme ind i den indvendige del ved hjælp af et kølemiddel. Derefter sørger den indvendige del af varmepumpen for at fordele den opvarmede luft rundt i hjemmet ved hjælp af en indbygget ventilator.

Man kan sige, at en luft til luft varmepumpe fungerer lidt ligesom en aircondition eller et køleskab, men i stedet for at fjerne varme, trækker varmepumpen varm luft udendørs og bruger denne energi til at generere varme indendørs i din bolig.

Panasonic luft til luft varmepumpe – værd at vide

Det er vigtigt at bemærke, at en luft til luft varmepumpe primært bruges til at opvarme luften indenfor i dit hjem. Den er ikke designet til opvarmning af brugsvand eller gulvvarme, og den kan heller ikke forsyne radiatorer med varme.

Alligevel kan en Panasonic luft til luft varmepumpe stadig være en yderst fordelagtig investering. Den er både miljøvenlig og økonomisk, og den kan faktisk markant reducere din varmeregning. En Panasonic luft til luft varmepumpe er et oplagt alternativ til elradiatorer, som hurtigt kan gå hen og blive dyre.

I mange tilfælde kan det også være en fordel at kombinere en luft til luft varmepumpe med et udsugningsanlæg, der indeholder en varmeveksler. Dette system genvinder varmen fra den luft, som varmepumpen trækker ud af boligen, hvilket hjælper med at undgå unødvendigt varmetab, når du lufter ud i dit hjem.

Det smarte ved en luft til luft varmepumpe er desuden, at den har en dobbeltfunktion. Udover at kunne generere varme i din bolig, kan den også bruges til at køle boligen ned i de varme sommermåneder, når det er nødvendigt.

Endelig er langt de fleste moderne luft til luft varmepumper udstyret med filtre, der renser luften for pollen, bakterier, svampesporer og andre mikroorganismer. Det minimerer behovet for udluftning i boligen, hvilket igen bidrager til sænkelse af boligens energiforbrug. Og så er du altid sikret et behageligt, sundt indeklima.

Intelligent styring af varmen dit hjem

Panasonic luft til luft varmepumper giver dig mulighed for intelligent og præcis styring af opvarmningen i dit hjem. Med avancerede teknologier og smarte funktioner kan du nemt tilpasse varmen efter dine behov og præferencer.

Disse varmepumper er udstyret med intelligente termostater og programmerbare timere, der giver dig fuld kontrol over temperaturen i hvert rum. Du kan oprette skræddersyede varmeplaner, der passer til din daglige rutine og spare energi, når du ikke er hjemme.

Styr din varmepumpe ved hjælp af en app

Panasonic varmepumper kan også fjernstyres via en smartphone app, hvilket giver dig mulighed for at justere temperaturen, selv når du ikke er hjemme. Dette giver dig mulighed for at skrue op eller ned for varmen i din bolig uanset hvor du befinder dig.

Du kan for eksempel tænde for varmen når du er på vej hjem fra arbejde, og komme hjem til en hyggelig og opvarmet bolig. Og med app’en kan du hurtigt finde ud af om der er fejl på dit varmepumpe system.

Den intelligente styring af opvarmning med Panasonic luft til luft varmepumper giver dig ikke kun komfort og bekvemmelighed, men hjælper også med at reducere dine energiomkostninger og minimere miljøpåvirkningen.

Med Panasonic-appen kan du:

Justere temperaturen: Du kan nemt ændre temperaturen i dine rum og tilpasse opvarmningen efter dine behov og præferencer. Uanset om du ønsker at øge varmen, slukke for varmepumpen eller ændre til kølefunktionen, kan du gøre det med et enkelt tryk på din enhed.

Oprette tidsplaner for opvarmning af stuer og værelser: Du kan programmere varmesystemet til at følge din daglige rutine. Indstil tidspunkter for opvarmning og nedkøling, så dit hjem altid er behageligt, når du er der, og spar energi, når du ikke er hjemme.

Fjernstyre dit varmesystem: Uanset hvor du befinder dig, kan du fjernstyre din varmepumpe via internettet. Dette er praktisk, når du ønsker at ændre indstillingerne, mens du er på arbejde, på ferie eller på vej hjem.

Holde øje med din varmepumpe: Appen giver dig også mulighed for at overvåge din varmepumpes ydeevne og energiforbrug. Du kan få adgang til rapporter, der viser, hvor meget energi du har sparet, og hvordan din varmepumpe fungerer over tid.

Panasonic-appen gør det lettere end nogensinde at opnå optimal komfort og effektivitet i dit hjem ved at give dig kontrol over din varmepumpe lige ved hånden. Det er den moderne måde at styre opvarmningen på, der tilpasser sig din livsstil og sparer energi.

Call Now Button