Produkt detaljer

A+++

19 dB(A)

Mitsubishi Hero LN35

Mitsubishi Hero LN35

Leveres med indbygget WiFi modul

  • Kan anvendes til både opvarmning og nedkøling af boligen
  • SCOP-værdi: 5,1
  • SEER-værdi: 9,4

Mitsubishis LN-serie repræsenterer det ypperste inden for avanceret varmepumpe teknologi. Denne model udmærker sig særligt med sin enestående energieffektivitet, som afspejles i dens fornemme A+++ energimærkning samt en SCOP-værdi på hele 5,2. I praksis betyder dette, at Mitsubishi Hero LN35 er mere end 5 gange så energieffektiv som en elektrisk radiator.

Mitsubishi Hero LN35 kommer desuden med en imponerende topkapacitet på 6,3 kW, hvilket sætter den i stand til at opvarme arealer på op til 135 m2 i en velisoleret bolig. Dertil kommer, at din nye luft til luft varmepumpe også kan fungere som en komfortabel aircondition løsning i de varme måneder, hvilket giver dig en alsidig temperaturregulering året rundt.

Der ud over er Mitsubishi Hero LN35 også udstyret med et integreret WiFi-modul, der ubesværet kan tilsluttes husets interne netværk. Du får en intuitiv og bekvem måde at styre varmepumpens funktioner på via Mitsubishis app til tablet og smartphone. Dette sikrer dig en problemfri og fleksibel kontrol med din varmepumpeløsning, uanset hvor i dit hjem du befinder dig.

Call Now Button