• ZFremragende på Trustpilot
  • ZKMO Godkendt
  • ZGod Service
  • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et personligt tilbud pop up

Panasonic Z35UFE

Panasonic varmepumpe til gulvmontering

  • Energimærke: A++
  • nanoe™ X luftrensning
  • Støjniveau: 19dB
  • Sommerhusfunktion

Hvis væggene i dit hjem ikke tillader ophængning af en luft til luft varmepumpe, behøver du ikke at fortvivle. Der findes nemlig varmepumper til gulvmontering, som fint kan stå på gulvet i din bolig uden at forstyrre indretningen af dine stuer og værelser.

Blandt disse finder du en af Panasonics mest populære modeller, nemlig Panasonic Z35UFE. Denne luft til luft varmepumpe så dagens lys i 2018, og er en del af den berømte flagskibsserie Etherea. I lighed med samtlige luft til luft varmepumper i denne serie er Panasonic Z35UFE en støjsvag og energieffektiv varmepumpe i et diskret og elegant design, som garanterer dig en sikker og stabil ydelse hele året rundt til en ganske fornuftig pris

Panasonic Z35UFE Gulvmodel

A ++19 dB(A)

Datablad

Scoop værdi: 4,6

Maksimal m2: 125

SEER: 7,8

Garanti: 5 år

A Mærke: A++

Decibel: 19

Indbygget Wi-Fi: Nej

Serviceeftersyn: Hver andet år

Delbetaling
427 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 427 kr. Samlede kreditomk. 3.348 kr. Samlet tilbagebetaling 15.348 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,09%. Der er fortrydelsesret.

Panasonic Z35UFE – effektiv opvarmning af boliger på op til 125 kvadratmeter

Panasonic model er designet til effektivt at erstatte traditionelle elektriske radiatorer, og er udstyret med det moderne og miljøvenlige R32 kølemiddel, som forbedrer varmepumpens effektivitet, særligt under hård frost.

Med en SCOP-værdi på 4,6 og en SEER-værdi på 7,8 leverer denne luft til luft varmepumpe en ydelse, der er effektiv nok til at indtjene modellen det eftertragtede A++ mærke. Det betyder, at du trygt kan regne med et varmt og hyggeligt hjem, selv når den udendørs temperatur sniger sig ned under frysepunktet – og et svalt indeklima på de varme sommerdage.

Hvad er SCOP-værdi og hvad er SEER-værdi?

SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) og SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) er målinger, der bruges til at evaluere effektiviteten af varmepumper over en sæson. Begge værdier giver en idé om, hvor energieffektivt et system er over tid, idet de måler forskellige aspekter og bruges i forskellige klimaforhold.

SCOP (Seasonal Coefficient of Performance): SCOP er en måling af en varmepumpes effektivitet over en hel opvarmningssæson. Denne værdi angiver forholdet mellem den varmeenergi, der leveres af varmepumpen, og den elektriske energi, den bruger over en sæson. Hvis en varmepumpe eksempelvis har en SCOP-værdi på 4,0, betyder det, at den genererer 4 enheder varme for hver enhed elektricitet, den bruger over sæsonen. En højere SCOP-værdi er lig med en mere energieffektiv varmepumpe.

SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio): SEER er en måling af varmepumpens effektivitet over en hel kølesæson, når den ”vendes” bruges til nedkøling af rum. Her angives forholdet mellem den køleenergi, der leveres af systemet, og den elektriske energi, den bruger over en sæson. Ligesom med SCOP, indikerer en højere SEER-værdi en mere energieffektiv enhed.

Panasonic Z35UFE – funktioner og features

Denne varmepumpe er udrustet med en række bemærkelsesværdige funktioner, som er udtænkt og designet til at forbedre både komfort og luftkvalitet i hjemmet. Blandt andet den avancerede nanoe™ X luftrensningssystem, som er patenteret af Panasonic, og som benytter sig af nanoteknologi for at forbedre luftkvaliteten i indendørs miljøer.

Teknologien er baseret på en elektrostatisk atomiseringsteknologi, der indsamler usynligt fugt fra luften og anvender høj spænding til at generere ”hydroxylradikaler indeholdt i vand”. Disse radikaler er indeholdt i nano-størrelse vandpartikler, som har en længere levetid sammenlignet med normale hydroxylradikaler.

nanoe™ X teknologien tager skridtet videre ved at bringe naturens rengøringsmiddel, hydroxylradikaler, indendørs for at hjælpe med at skabe et ideelt miljø. Ved at skabe hydroxylradikaler indkapslet i vand øger nanoe™ X teknologien deres effektivitet markant og forlænger hydroxylradikalernes levetid fra mindre end et sekund i naturen.

Ved videnskabelige tests i uafhængige laboratorier har det vist sig, at nanoe™ X kan hæmme væksten af visse vira med 99,9% på bare to timer under laboratorietestning. Derudover er teknologien særdeles effektiv når det handler om at fjerne bakterier, svampesporer, pollen og øvrige allergener fra luften, og dermed skabe et sundere og mere behageligt indeklima.

Yderligere komfortfunktioner inkluderer en sommerhusfunktion, der tillader temperaturindstillinger mellem 8 til 10 grader. Dette er ideelt når det handler om at opretholde en basistemperatur i boligen i perioder med fravær, og dermed undgå frostskader på rør og andet.

Støjniveauet på kun 19dB(A) fra indedelen gør denne varmepumpe til en af de mest støjsvage varmepumper på markedet, hvilket bidrager til et behageligt og roligt indendørsmiljø. Ved dette næppe hørbare niveau kan du både arbejde og sove uforstyrret, selv om varmepumpen arbejder.

Overblik0
Der er ingen produkter i kurven!
Call Now Button