• ZFremragende på Trustpilot
  • ZKMO Godkendt
  • ZGod Service
  • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et personligt tilbud pop up

Panasonic Z25UFE

Energiklasse A++

  • SCOP-værdi: 4,7
  • SEER-værdi: 8,10
  • Decibel: 19

Panasonic Z25UFE er en luft til luft varmepumpe, som er designet til montering i gulvhøjde. Denne model kom på markedet i efteråret 2018, og blev hurtigt en af favoritterne i Panasonics katalog. Sammen med resten af Etherea serien repræsenterede Panasonic Z25UFE nemlig det nyeste og mest innovative inden for varmepumper til private hjem, og regnes stadig som værende state of the art.

Der kan være flere gode grunde til at vælge en varmepumpe gulvmodel i stedet for den type, der monteres på væggen. Det kan for eksempel være at det mangler vægplads på grund af panorama-vinduer, eller måske har du reoler, kunst eller andre dekorationer hængende på dine vægge. Og endelig er en varmepumpe monteret i gulvhøjde ideel hvis du har skråvægge i det rum, hvor varmepumpen skal bo.

Panasonic Z25UFE Gulvmodel

A ++19 dB(A)

Datablad

Scoop værdi: 4,7

Maksimal m2: 110

SEER: 8,10

Garanti: 5 år

A Mærke: A++

Decibel: 19

Indbygget Wi-Fi: Nej

Serviceeftersyn: Hver andet år

Delbetaling
389 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.700 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 389 kr. Samlede kreditomk. 3.270 kr. Samlet tilbagebetaling 13.970 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,82%. Der er fortrydelsesret.

Panasonic Z25UFE – når din luft til luft varmepumpe skal ned i gulvhøjde

Er det ikke muligt for dig at opsætte en luft til luft varmepumpe på væggen i det rum, der skal varmes op, og leder du derfor efter en stabil og effektiv gulvmonteret varmepumpe? Så bør du overveje en Panasonic Z25UFE.

Panasonic Z25UFE er en af de mest populære modeller i Panasonics sortiment af gulvmonterede varmepumper. Denne varmepumpe er blandt de absolut mest effektive, når det handler om opvarmning af boliger på op til 110 kvadratmeter.

Modellen har med en SCOP på 4,6 og en SEER på 7,90 en forholdsvis høj energieffektivitet. SCOP står for Seasonal Coefficient of Performance, og angiver varmepumpens ydelse hen over sæsonerne, mens SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) angiver energieffektiviteten.

I kombination bringer disse to værdier Panasonic Z25UFE op på en imponerende A++ energiklassificering. For dig som køber af en Panasonic luft til luft varmepumpe betyder det, at du får en varmepumpe som kan arbejde effektivt og driftsikkert i mange år, selv ved lave temperaturer.

En støjsvag varmepumpe som renser luften i dit hjem

Som de fleste Panasonic luft til luft varmepumper sin generation er Panasonic Z25UFE udstyret med nye og innovative features, som giver varmepumpen mange flere fordele end blot effektiv opvarmning af din bolig. Blandt andet kan modellen prale af Super Quiet-teknologi, hvilket sætter den indendørs enhed i stand til at fungere på et støjniveau så lavt som 19 dB(A) på den mest stille indstilling. Dette er imponerende lavt, hvilket fremmer et fredeligt indendørs miljø, hvor alle beboere er sikret ro og stilhed – også om natten.

En anden feature, der er værd at fremhæve, er nanoe™ X luftrensningssystemet, der anvender nanoteknologi til at forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Systemet fungerer ved at generere elektrostatiske vandpartikler, der effektivt fjerner lugt og hæmmer væksten af visse bakterier og vira, hvilket resulterer i et sundere indeklima. Denne luftrensning kan fungere samtidigt med varmepumpens varme- og kølefunktion eller uafhængigt af dem.

Et elegant design og fuld kontrol med din luft til luft varmepumpe

Panasonic Z25UFE fås i et moderne, elegant og diskret design, som går i ét med din boligs indretning. Du vil kunne placere din varmepumpe hvor som helst uden at det forstyrrer det overordnede indtryk af hjemmets decor – og skulle du ikke bryde dig om at have enheden stående til fuldt skue, kan den uden problemer bo bag sofaen.

Panasonic Z25UFE leveres med en fjernbetjening – den såkaldte Infrared Sky Controller – for nem betjening. Du slipper, med andre ord, for at rejse dig fra sofaen, når der skal skrues op eller ned for din luft til luft varmepumpe.

Yderligere funktionalitet inkluderer en særlig sommerhusfunktion, der tillader temperaturindstillinger mellem 8 til 10 grader, hvilket er ideelt til at holde en basistemperatur i perioder med fravær.

Luft til luft varmepumpen – en klimaenlig og økonomisk løsning

Hvis du ønsker at spare penge på din elregning, og samtidig gerne vil reducere dit globale CO2 aftryk, er det oplagt at kigge på opvarmning af din bolig. Denne kan nemlig godt vise sig at være en veritabel pengesluger – især hvis opvarmning af stuer og værelser stadig foregår ved hjælp af gamle, ineffektive elradiatorer.

Panasonic Z25UFE er blandt de absolut mest energieffektive og driftsikre varmepumper på markedet. Som tidligere nævnt kan denne model prale af en SCOP-værdi på 4,7, hvilket kort fortalt vil sige, at varmepumpen er næsten fem gange så effektiv i sin udnyttelse af den tilførte elektricitet end en almindelig radiator.

Derudover anvender varmepumpen det nye kølemiddel R32, hvilket forbedrer varmepumpens effektivitet, selv under strenge frostforhold. Panasonic Z25UFE indeholder mindre end 1 kg kølemiddel, hvilket reducerer behovet for regelmæssig service til kun hvert andet år. Og da dette kølemiddel er langt mere effektivt end tidligere, vil klimaet samtidig skånes.

Overblik0
Der er ingen produkter i kurven!
Call Now Button