• ZFremragende på Trustpilot
 • ZKMO Godkendt
 • ZGod Service
 • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Vi bestræber os på at svare indenfor 24timer. Hos os er alt rådgivning og hjælp gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Panasonic LZ25TKE

  Ring for pris

  • A mærke: A++
  • God til opvarmning og køling
  • SEER-værdi: 7,60
  • SCOP-værdi: 5,17

  Leder du efter en billig varmepumpe med en høj ydelse og ditto energieffektivitet? Så bør du kigge i retning af Panasonic. Og her kan du med stor fordel vælge modellen LZ25TKE.

  Panasonic LZ25TKE er den mindste varmepumpe i LZ-serien, som udmærker sig derved, at de er utroligt effektive og driftsikre ved selv meget lave temperaturer. Produkter i denne serie egner sig således fortrinligt til anvendelse i det kølige nordiske klima, hvor termometeret ofte viser minusgrader i flere måneder i streg.

  Selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader vil din Panasonic LZ25TKE kunne opvarme den lille bolig på effektiv vis. Du får med denne model en varmepumpe, som kan præstere en SCOP-værdi på imponerende 5,17, hvilket betyder, at den er over fem gange så effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi som en traditionel elektrisk radiator.

  Panasonic LZ25TKE

  A ++18 dB(A)

  Datablad

  Scoop værdi: 5,17

  Maksimal m2: 130

  SEER: 7,60

  Garanti: 5 år

  A Mærke: A++

  Decibel: 18

  Indbygget Wi-Fi: Nej

  Serviceeftersyn: Årlig

  Panasonic LZ25TKE – moderne design og høj ydelse

  Når det kommer til moderne elektronik, er Panasonic en af de mest anerkendte spillere på markedet. Den japanske virksomhed har ry for at producere kvalitetsprodukter, der kombinerer innovation med pålidelighed og driftsikkerhed.

  Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at samtlige luft til luft varmepumper fra Panasonic kan byde på både lækkert design, høj effektivitet, og maksimal udnyttelse af de nyeste teknologier inden for feltet. Dette er nemlig de tre væsentlige kernepunkter, når det handler om udvikling af nye varmepumper.

  En landevinding inden for teknologi og design

  Panasonic LZ25TKE er designet med brugerens komfort i tankerne. Denne luft til luft varmepumpe er slank og elegant i sin udformning, og passer perfekt ind i ethvert moderne hjem eller kontor.

  Blandt de primære salgspunkter for denne model finder vi dens effektivitet. Panasonic har altid været kendt for at skabe produkter, der er energieffektive, og denne model er ingen undtagelse. Dette sikrer, at du kan nyde alle varmepumpens funktioner uden at bekymre sig om en høj elregning.

  Produkter fra Panasonic er generelt fremstillet med holdbarhed for øje, og LZ25TKE er ingen undtagelse. Med robuste materialer og en solid konstruktion kan du forvente at kunne få glæde af din nye varmepumpe i mange år.

  Hvad gør Panasonic LZ25TKE speciel?

  Selvom der er mange produkter på markedet, der kan prale af teknologiske finesser, skiller Panasonic LZ25TKE sig ud fra mængden med sin alsidighed og brugervenlighed.
  En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Panasonic LZ25TKE er dens evne til at præstere selv under ekstreme klimaforhold.

  LZ25TKE er specielt designet til at kunne levere en stabil ydelse under meget kolde forhold. Selv når temperaturen udenfor falder til så lavt som ned til -35 grader, fortsætter denne varmepumpe med at arbejde effektivt. Dette er en betydelig præstation, da mange varmepumper kan kæmpe med at levere konsekvent varme under sådanne ekstreme forhold.

  LZ25TKE kan levere en imponerende varmeydelse på op til 6,55 kW. Dette betyder, at uanset hvor koldt det bliver udenfor, kan denne varmepumpe give tilstrækkelig varme inde i dit hjem, sikre komfort for dig og din familie og forhindre potentielle problemer, som for eksempel frosne rør.

  En varmepumpe i en høj energiklasse

  Energiklassificeringen er en standardmåde at bedømme og sammenligne energieffektiviteten af husholdningsapparater. Energiklasser spænder typisk fra A+++ (mest energieffektive) til D (mindst energieffektive). Med en klassificering af A++, ligger LZ25TKE i den øverste ende af skalaen. Dette indikerer, at den er blandt de mest energieffektive varmepumper på markedet.

  En varmepumpe med energiklasse A++ kan resultere i betydelige besparelser på elregningen over tid. Da en varmepumpe med en høj energiklassificering anvender den tilførte energien mere effektivt, vil dette naturligt medføre et fald i energiomkostningerne.

  Ud over økonomiske fordele er produkter med høj energieffektivitet som A++ også mere miljøvenlige. De repræsenterer en reduktion det samlede energiforbrug, hvilket igen kan føre til en reduktion i kulstofudslip, hvis energien er afledt fra fossile brændstoffer.

  Endelig kan du forvente, at en varmepumpe med en A++ klassificering har en længere levetid. Dette skyldes, at de er designet til at arbejde uden at overbelaste eller spilde energi, hvilket kan føre til mindre slitage over tid. Du får derfor med en Panasonic LZ25TKE en varmepumpe, som både er skånsom overfor klima, miljø og pengepung.

  Overblik0
  Der er ingen produkter i kurven!
  Call Now Button