• ZFremragende på Trustpilot
 • ZKMO Godkendt
 • ZGod Service
 • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Vi bestræber os på at svare indenfor 24timer. Hos os er alt rådgivning og hjælp gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Panasonic CZ25WKE

  Velegnet til sommerhuset

  • God til opvarmning og køling
  • SCOP værdi: 4,3
  • SEER-værdi: 6,6

  Panasonic CZ25WKE er en moderne luft til luft varmepumpe, der er designet til at tilbyde effektiv og pålidelig opvarmning eller nedkøling. Denne enhed er særlig velegnet til mindre rum, hvilket gør den ideel til brug i enkelte stuer og værelser i hjemmet, eventuelt som varmepumpe eller aircondition i dit sommerhus.

  Panasonic CZ25WKE har et kompakt design, der muliggør nem installation i en række forskellige størrelse rum. Du vil nemt kunne montere denne varmepumpe på væggen uden at skulle bekymre dig om pladsen.

  En af de bemærkelsesværdige teknologier, der er integreret i Panasonic CZ25WKE, er Inverter+ teknologien. Denne teknologi er kendt for at forbedre enhedens effektivitet, komfort og støjreduktion. Det er også værd at bemærke, at denne luft til luft varmepumpe effektivt kan opvarme selv ved -25 °C udendørs temperatur.

  Panasonic CZ25WKE

  A +20 dB(A)

  Datablad

  Scoop værdi: 4,3

  Maksimal m2: 100

  SEER: 6,6

  Garanti: 5 år

  A Mærke: A+

  Decibel: 20

  Indbygget Wi-Fi: Nej

  Serviceeftersyn: Hvert andet år

  Standardmontage
  Standardmontage
  4,000.00 kr.
  Varmepumpeskjuler
  Varmepumpeskjuler
  1,499.00 kr.
  Demontering
  Demontering af gammel varmepumpe
  1,000.00 kr.
  vægbeslag ink. resonansdæmper
  Vægbeslag inkl. resonansdæmper
  499.00 kr.
  Endestykker til fødder - 2stk
  Endestykker til fødder - 2 stk
  175.00 kr.
  Climate Wifi
  Melissa Climate Wifi
  1,400.00 kr.
  Climate Wifi 3G
  Melissa Climate Wifi + 3G
  2,400.00 kr.
  Delbetaling
  210 kr. pr. måned
  36
  48
  60
  Ved et samlet kreditbeløb på 7.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 210 kr. Samlede kreditomk. 2.535 kr. Samlet tilbagebetaling 10.035 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,17%. Der er fortrydelsesret.

  Panasonic CZ25WKE – en lille, men stærk, varmepumpe

  Panasonic CZ25WKE luft til luft varmepumpe blev introduceret i 2021, og er en videreudvikling af den tidligere model CZ25TKE. Der er væsentlige forbedringer ved den nye model, som er værd at nævne.

  Blandt andet anvender Panasonic CZ25WKE det nyere og mere miljøvenlige kølemiddel R32, som forbedrer varmepumpens driftseffektivitet i vintermånederne. Med en vedligeholdelsesvarme på 8-15 grader, kan CZ25WKE varmepumpen sikre en frostfri atmosfære i din bolig. Og af samme grund kan du med stor fordel anvende denne varmepumpe i dit sommerhus, så du slipper for frostsprægninger og lignende skader i løbet af de kolde vintermåneder.

  Et lavt lydniveau sikrer arbejdsro og nattesøvn

  Den lave støjemission på ned til 20 dB(A) fra indedelen er særlig fordelagtig for en varmepumpe i denne prisklasse. Støjemission refererer til mængden af støj, som en enhed genererer under drift.

  I tilfældet med varmepumper til private boliger er støjniveauet en vigtig faktor. Støjemission måles i decibel (dB), og en lavere decibelværdi indikerer et lavere støjniveau.

  Panasonic CZ25WKE varmepumpen har en lav støjemission på ned til 20 dB(A) fra indedelen. Varmepumper i en lignende prisklasse har ikke altid så lav en støjprofil, hvilket gør Panasonic CZ25WKE til en attraktiv mulighed for dem, der søger en støjsvag varmepumpe til en fornuftig pris.

  Høj ydelse og lave driftsomkostninger

  Panasonic CZ25WKE hører ikke til blandt de dyreste modeller på markedet, men kan sin beskedne pris til trods sagtens levere en stærk ydelse. Du får, med andre ord, rigtig meget varme for pengene, når du vælger denne model.

  Med en maksimal ydelse på 5,2 kW i varmedrift, er Panasonic CZ25WKE varmepumpen i stand til effektivt at opvarme boliger på mellem 15 – 100 kvadratmeter. Maksimal ydelse refererer til den højeste mængde energi, som en varmepumpe kan levere under optimale betingelser.

  Varmepumpens evne til at opvarme et givet areal med minimal energiforbrug er afgørende for at sikre lave driftsomkostninger. En høj ydelse kombineret med god energieffektivitet betyder at varmepumpen kan levere varme effektivt og økonomisk.

  Panasonic varmepumper – opvarmning med høj energieffektivitet

  En varmepumpes energieffektivetet angives ved den såkaldte SCOP-værdi. SCOP, eller Seasonal Coefficient of Performance, er en måling der bruges til at evaluere varmepumpers energieffektivitet over en hel sæson eller et år.

  SCOP-værdien beregnes som det gennemsnitlige antal kilowatt varmeenergi, en varmepumpe kan producere per kilowatt elektrisk energi forbrugt over en sæson. Det er et gennemsnitligt tal, der tager højde for variationer i temperatur og andre driftsbetingelser over en længere periode.

  En SCOP-værdi på 4,3, som den der er specificeret for Panasonic CZ25WKE varmepumpen, indikerer en høj grad af energieffektivitet. Dette betyder, at for hver kilowatt elektrisk energi, der forbruges, er varmepumpen i stand til at producere 4,3 kilowatt varmeenergi i gennemsnit over en sæson.

  Over tid kan en høj SCOP-værdi resultere i betydelige besparelser på energiregninger, hvilket gør varmepumpen til en økonomisk attraktiv investering. Høj energieffektivitet er også gunstig fra et miljøperspektiv, da det reducerer den mængde elektrisk energi, der kræves for at opretholde en behagelig indendørstemperatur, hvilket i sidste ende fører til lavere CO2-emissioner.

  Brug din Panasonic CZ25WKE i sommerhuset

  Dit sommerhus er typisk ikke i brug hele året rundt, og kan have behov for en anden form for temperaturstyring sammenlignet med din helårsbolig. Den trinløse 8-15 graders funktion, som er en af denne varmepumpes mange nye features, giver mulighed for at opretholde en moderat temperatur i sommerhuset, selv når det ikke er i brug.

  Den trinløse 8-15 graders funktion refererer til varmepumpens evne til kontinuerligt at justere og opretholde en indendørs temperatur mellem 8 og 15 grader Celsius. Dette kan hjælpe med at forhindre frostskader på rør samt andre skader, der kan opstå i ekstremt kolde temperaturer.

  Samtidig har denne luft til luft varmepumpe den store fordel, at den kan bruges til nedkøling af stuer og værelser på de varme sommerdage. Og så renser den ved hjælp af sit indbyggede filter luften i din bolig for pollen, støv, bakterier, svampesporer og andre uønskede mikropartikler.

  Overblik0
  Der er ingen produkter i kurven!
  Call Now Button