• ZFremragende på Trustpilot
 • ZKMO Godkendt
 • ZGod Service
 • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Vi bestræber os på at svare indenfor 24timer. Hos os er alt rådgivning og hjælp gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Mitsubishi MSZ-HR35VF

  Energimærke A+

  • Scop værdi: 4,3
  • SEER: 8,5
  • Decibel: 22

  Mitsubishi MSZ-HR35VF varmepumpen er en vægmonteret enhed, der kan opvarme og køle. Dette gør den ideel til anvendelse i soveværelser og andre rum, hvor der er behov for temperaturkontrol året rundt.

  Denne model er særligt efterspurgt blandt ejere som sommerhuse, kolonihavehuse samt andre typer fritidsbolig. Mitsubishi MSZ-HR35VF er en forholdsvis billig varmepumpe, men tag endelig ikke fej. Du får rigtig meget for pengene.

  Med en maksimal kapacitet på 4,8 kW i opvarmningsfunktion og 3,7 kW i kølefunktionen, kan denne varmepumpe levere opvarme eller nedkøle op til 120 kvm. Dette betyder, at du for et relativt lille beløb får en luft til luft varmepumpe, der gør sit arbejde, og sørger for at luften i dit hjem eller i din fritidsbolig er varm og hyggelig – eller kølig og frisk – hele året rundt, uanset vejret og de udendørs temperaturer.

  Mitsubishi MSZ-HR35VF

  A +22 dB(A)

  Datablad

  Scoop værdi: 4,3

  Maksimal m2: 120

  SEER: 8,5

  Garanti: 2 år

  A Mærke: A+

  Decibel: 22

  Indbygget Wi-Fi: Nej

  Serviceeftersyn: Hvert andet år

  Standardmontage
  Standardmontage
  4,000.00 kr.
  Varmepumpeskjuler
  Varmepumpeskjuler
  1,499.00 kr.
  Demontering
  Demontering af gammel varmepumpe
  1,000.00 kr.
  vægbeslag ink. resonansdæmper
  Vægbeslag inkl. resonansdæmper
  499.00 kr.
  Endestykker til fødder - 2stk
  Endestykker til fødder - 2 stk
  175.00 kr.
  Climate Wifi
  Melissa Climate Wifi
  1,400.00 kr.
  Climate Wifi 3G
  Melissa Climate Wifi + 3G
  2,400.00 kr.
  Delbetaling
  216 kr. pr. måned
  36
  48
  60
  Ved et samlet kreditbeløb på 7.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 216 kr. Samlede kreditomk. 2.550 kr. Samlet tilbagebetaling 10.350 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,65%. Der er fortrydelsesret.

  En økonomisk løsning: Mitsubishi MSZ-HR35VF luft til luft varmepumpe

  Luft til luft varmepumpen er blevet en populær løsning, når det handler om opvarmning og nedkøling af boliger. De smarte varmepumper er nemlig ikke blot stabile, energi effektive og billige i drift. De kan nemlig også ”vendes”, således at de fungerer som varmeapparater om vinteren, og air condition anlæg på de lune sommerdage.

  En af de mest økonomiske og driftsikre modeller på markedet er Mitsubishi MSZ-HR35VF luft til luft varmepumpen. Mitsubishi Electric er kendt for at levere produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten – og denne model er ingen undtagelse. Mitsubishi MSZ-HR35VF er en billig varmepumpe med en høj kapacitet, som kan opfylde alle dine behov for opvarmning eller nedkøling af boligen.

  Effektiv opvarmning og køling året rundt med Mitsubishi varmepumper

  Du går aldrig galt i byen med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi. Den japanske producent er som nævnt berømt for sine kvalitetsprodukter, især når det gælder elektronik til hjemmet. Her er brugervenlighed og design i fokus, lige som Mitsubishi er garant for de høje standarder når det handler om effektivitet og driftsikkerhed.

  Mitsubishi MSZ-HR35VF er en af de mest økonomiske varmepumper på markedet, hvilket betyder, at du kan reducere dine energiomkostninger. Med mulighed for både opvarmning og køling kan denne varmepumpe dække dine behov året rundt og skabe et behageligt indeklima – og det for en langt lavere pris end gammeldags elradiatorer.

  Du kan nemt styre varmepumpen med den medfølgende fjernbetjening, som er kompakt og nem at bruge. På den måde kan du nemt styre og justere temperaturen efter behov uden at skulle rejse dig fra sofaen.

  Vil du også styre din nye varmepumpe ved hjælp af din smartphone eller tablet? Intet problem, men du skal bare huske at købe en Mitsubishi WiFi adapter til det formål. MSZ-HR35VF leveres nemlig ikke med indbygget WiFi. Denne funktion giver dig mulighed for at styre varmepumpen via en app som installeres på din mobile enhed.

  Energi- og miljøvenlig opvarmning af dit helårs- eller fritidsbolig

  Mitsubishi MSZ-HR35VF varmepumpen er ikke kun økonomisk, men også miljøvenlig. Den bruger den nyeste R32 kølemiddel, der er mere skånsom for miljøet end ældre kølemidler. Dermed er denne varmepumpe mere skånsom for miljøet sammenlignet med tidligere modeller.

  Med en energieffektivitetsklasse på A+ er denne varmepumpe et bæredygtigt valg for boligejere, der ønsker at reducere deres energiforbrug og minimere deres miljøpåvirkning. Dette gælder uanset om du vælger at installere din nye luft til luft varmepumpe i din helårsbolig eller i dit sommerhus.

  En sådan løsning repræsenterer ikke alene en stor økonomisk besparelse, men også et betydeligt reduceret CO2 aftryk for din bolig. Du skåner således ikke alene din pengepung, men også vores allesammens klima, når du vælger at skifte de gamle elektriske radiatorer ud med en luft til luft varmepumpe. Og så kan du roligt fyre godt op uden at få dårlig samvittighed!

  Overblik0
  Der er ingen produkter i kurven!
  Call Now Button