• ZFremragende på Trustpilot
 • ZKMO Godkendt
 • ZGod Service
 • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Vi bestræber os på at svare indenfor 24timer. Hos os er alt rådgivning og hjælp gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Mitsubishi MSZ-AP35VGK

  Mulighed for kølefunktion

  • Indbygget WiFi
  • SCOP-værdi: 4,7
  • R32 kølemiddel

  Mitsubishis varmepumper er generelt driftsikre og energieffektive – og så er de særligt udviklet til det til tider barske, danske klima. Hvis du ønsker dig en billig varmepumpe med en høj ydeevne og masser af smarte funktioner, er Mitsubishi MSZ-AP35VGK muligvis det rette valg for dig.

  Mitsubishi MSZ-AP35VGK er en kompakt varmepumpe, som monteres på væggen, og som på effektiv vis kan opvarme et stort rum eller en lille bolig. Du vil blive overrasket over hvor meget varme du får for dine penge med denne kosteffektive og diskrete luft til luft varmepumpe.

  Mitsubishi MSZ-AP35VGK

  A ++19 dB(A)

  Datablad

  Scoop værdi: 4,6

  Maksimal m2: 105

  SEER: 8,6

  Garanti: 5 år

  A Mærke: A++

  Decibel: 19

  Indbygget Wi-Fi: Ja

  Serviceeftersyn: Hvert andet år

  Standardmontage
  Standardmontage
  4,000.00 kr.
  Varmepumpeskjuler
  Varmepumpeskjuler
  1,499.00 kr.
  Demontering
  Demontering af gammel varmepumpe
  1,000.00 kr.
  vægbeslag ink. resonansdæmper
  Vægbeslag inkl. resonansdæmper
  499.00 kr.
  Endestykker til fødder - 2stk
  Endestykker til fødder - 2 stk
  175.00 kr.
  Delbetaling
  380 kr. pr. måned
  24
  36
  48
  60
  Ved et samlet kreditbeløb på 10.500 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 380 kr. Samlede kreditomk. 3.153 kr. Samlet tilbagebetaling 13.653 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,48%. Der er fortrydelsesret.

  Mitsubishi MSZ-AP35VGK – den praktiske varmepumpe

  Mitsubishi MSZ-AP35VGK tilhører Mitsubishi AP-serie, og er en kompakt varmepumpe, som byder på såvel effektivitet som smart teknologi. Denne varmepumpe leveres med tilslutning til WiFi, så du kan koble den op på netværket i din bolig og nemt styre den ved hjælp af en app, der installeres på din smartphone eller tablet.

  Lige som det er tilfældet med alle varmepumper fra Mitsubishi, er Mitsubishi MSZ-AP35VGK designet og produceret med det skandinaviske vejr i tankerne. Selv når temperaturen falder til minus 20 grader, fortsætter den med at varme dit sommerhus eller kolonihave. Og den smarte 10-graders vedligeholdelsestemperatur funktion sørger for at holde frost ude, så du slipper for at skulle bekymre dig om frostskader og sprængte vandrør.

  En stille luft til luft varmepumpe med mange funktioner

  Mitsubishi AP-serien er generelt støjsvage, og med den ekstra ”silent” funktion, kan du nyde en behagelig ro hjemme. Hvis du ønsker, at du og din nabo skal kunne nyde jeres nattesøvn uden forstyrrende lyde fra varmepumpen kan du sætte den i nattilstand, så udedelen bliver endnu mere stille.

  I de kolde vintermåneder sørger din Mitsubishi MSZ-AP35VGK for at holde dine stuer og værelser lune og hyggelige. Og om sommeren kan du bruge din varmepumpe som aircondition anlæg, idet den har en tilsvarende kølefunktion.

  Den medfølgende fjernbetjening giver dig fuld kontrol over din Mitsubishi MSZ-AP35VGK luft til luft varmepumpe. Vil du have en varm stue, når du kommer hjem? Eller et køligt soveværelse før sengetid? Så kan du bruge den indbyggede ugetimer til at indstille temperaturen præcis som du vil, hver dag. Dette giver ikke kun komfort, men også besparelser på energiregningen.

  AP-serien er perfekt til at køle soveværelset, varme kolonihaven, sommerhuset, værkstedet eller garagen. Så hvis du søger en varmepumpe, der både er effektiv, stille og smart, er Mitsubishi MSZ-AP35VGK det rette valg for dig.

  Luft til luft varmepumpen – den enkle og innovative varmeløsning

  En luft til luft varmepumpe kan ved første øjekast virke som et kompliceret apparat, men bag det moderne design og teknologi ligger en forholdsvis simpel og effektiv proces. Varmepumpen består hovedsageligt af to dele: En udendørs enhed (som samler varme fra den omgivende luft) og en indendørs enhed (som frigiver varmen ind i din bolig).

  Inden i varmepumpen cirkulerer et kølemiddel, som har evnen til let at skifte mellem væske- og gasform. Dette kølemiddel spiller en central rolle i overførslen af varme.

  Grundprincippet i en luft til luft varmepumpe er, at den via den udendørs del overfører varme fra den udendørs luft til den indendørs luft i din bolig. Ja, selv på kolde vinterdage indeholder den udendørs luft stadig varmeenergi, som varmepumpen kan udnytte!

  Processen beskrevet trin for trin

  Den udendørs enhed trækker varme fra luften og overfører denne varme til kølemidlet, som herefter fordamper og bliver til gas. Kølemiddel har et meget lavt kogepunkt, hvorfor det fordamper selv ved lave temperaturer.

  Den varme gas transporteres til den indendørs enhed, hvor den frigiver sin varme til rumluften, mens gassen kondenserer tilbage til væskeform. Det nu flydende kølemiddel flytter sig tilbage til den udendørs enhed og absorberer ny varme, hvorpå processen starter forfra. Mange luft til luft varmepumper kan også ”vendes”, og dermed fungere som en aircondition om sommeren, hvor de fjerner varme fra boligens indre og frigiver den udendørs.

  En af de store fordele ved luft til luft varmepumper er, at de bruger meget lidt strøm for at flytte en større mængde varme. Dette gør dem til en yderst energieffektiv løsning sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder.

  Overblik0
  Der er ingen produkter i kurven!
  Call Now Button