• ZFremragende på Trustpilot
  • ZKMO Godkendt
  • ZGod Service
  • ZPanasonic PRO Partners

Få Gratis og uforpligtende rådgivning

Få et personligt tilbud pop up

Mitsubishi Hero LN25 Varmepumpe

Kan anvendes til såvel opvarmning som nedkøling

  • SCOP-værdi: 5,2
  • SEER-værdi: 10,5
  • Smart WiFi modul inkluderet

Mitsubishi Hero LN25 giver dig det nyeste inden for innovativt varmepumpedesign. Denne model kan prale af en fremragende energieffektivitet med energimærkning A+++ og en SCOP-værdi på imponerende 5,2. Dette gør denne luft til luft varmepumpe over 5 gange så energieffektiv som en konventionel elektrisk radiator.

Med en topkapacitet på 6.3kW, har Mitsubishi Hero LN25 potentialet til at varme op til 125m2 i en velisoleret bolig. Og så har du fordelen af at kunne bruge din varmepumpe som aircondition i de varme sommermåneder.

Endelig er Mitsubishi Hero LN25 udstyret med WiFi modul, hvilket gør det let at tilslutte varmepumpen husets interne netværk. Dette muliggør styring af varmepumpens mange funktioner ved hjælp af Mitsubishis tilhørende app til tablet eller smartphone.

Mitsubishi Hero LN25

A+++19 dB(A)

Datablad

Scoop værdi: 5,2

Maksimal m2: 140

SEER: 10,5

Garanti: 5 år

A Mærke: A+++

Decibel: 19

Indbygget Wi-Fi: Ja

Serviceeftersyn: Årlig

Delbetaling
397 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 397 kr. Samlede kreditomk. 3.288 kr. Samlet tilbagebetaling 14.288 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,39%. Der er fortrydelsesret.

Mitsubishi Hero LN25 med WiFi modul

En smart løsning til opvarmning af din bolig

Mitsubishi Hero LN25 repræsenterer den seneste innovation inden for varmepumpe teknologi. Med en imponerende energieffektivitet, kategoriseret ved et A+++ energimærke, vil din nye Mitsubishi luft til luft varmepumpe give dig øjeblikkelige besparelser i form af et sænket energiforbrug og der af følgende lavere omkostninger i forbindelse med opvarmning af din bolig.

Som en moderne bekvemmelighed inkluderer Mitsubishi LN25 integreret WiFi, hvilket muliggør en simpel forbindelse til hjemmets internet og en problemfri styring direkte fra din smartphone eller tablet. Med den tilhørende Mitsubishi app er det nemt for dig at styre dit forbrug, samtidig med at du kan overvåge din varmepumpe og hurtigt identificere fejl så snart de opstår.

Mitsubishi luft til luft varmepumper – den driftssikre løsning

Et aspekt, som mange kunder betragter som en betydelig fordel ved Mitsubishi’s LN-serie, er, at varmepumpen kun kræver service hver anden år – i modsætning til årligt – for at bevare garantien. Dette er et særpræg, som ikke mange varmepumper med tilsvarende kapacitet kan matche.

Modellen er designet til at kunne varme din bolig op selv om det er meget koldt udenfor. Samtlige Mitsubishi varmepumper er udviklet til det nordiske klima – og Mitsubishi Hero LN25 kan opretholde varmedrift ned til hele -35 grader.

En ren og støjsvag opvarmning af dit hjem

Mitsubishi Hero LN25 er kendt for sin diskrete drift med et lydniveau fra indedelen på blot 19dB, hvilket placerer den blandt de mest lydløse varmepumper på markedet. Der ud over er den udstyret med en innovativ ‘Night Mode’ funktion, der reducerer lydniveauet fra udedelen med yderligere op til 3dB, hvilket sikrer en bemærkelsesværdig rolig drift – og din uforstyrrede nattesøvn.

Samtidig vil din nye luft til luft varmepumpe takket være implementeringen af det nyskabende luftrensningsfilter, Plasma Quad, garantere dig et sundt og komfortabelt indeklima. Dette filter renser på grundig og effektiv vis luften i dine stuer og værelser for uønskede partikler, herunder bakterier, støv, mug og pollen.

Den indbyggede I-SEE sensor medvirker samtidig til optimering af komfort og effektivitet i forbindelse med opvarmning af dit hjem. Sensoren registrerer hvor i rummet du befinder dig, og tilpasser luftstrømmen i overensstemmelse hermed.

Du har mulighed for at indstille varmepumpen til at dirigere varmen mod eller væk fra dig, og yderligere justere temperaturen med to grader i tilfælde af fravær af personer. På den måde sikres et personligt tilpasset indeklima. LN25 lærer kontinuerligt af rummets bevægelser og temperaturer og justerer intelligent luftstrømmen baseret på dine almindelige opholdsområder, og sørger således selv for, at den varme luft leveres præcist, hvor det er nødvendigt.

Når det bliver lunere i vejret, kan du vælge at ”vende” din Mitsubishi luft til luft varmepumpe således at den fungerer kølende i stedet for varmende. På den måde får du et effektivt aircondition anlæg, som kan holde luften i dit hjem behageligt sval.

Varmepumper fra Mitsubishi – fremtidens klimavenlige opvarmning

Mitsubishi Hero LN25 er udstyret med det avancerede R32 kølemiddel, en moderne og ansvarlig løsning, der både fremmer energieffektivitet og understøtter miljøhensyn. R32 kølemiddel erstatter det tidligere anvendte R410A kølemiddel, og har op til flere miljø- og klimamæssige fordele.

Først og fremmest er R32 kendt for sin lavere globale opvarmningspotentiale (GWP). GWP er en målestok for, hvor meget varme et drivhusgas vil fange i atmosfæren over en bestemt tidsperiode. I dette tilfælde, er GWP af R32 betydeligt lavere end det for R410A, hvilket gør det til et mere bæredygtigt valg i forhold til klimapåvirkning.

Desuden er R32 også mere energieffektivt, hvilket betyder, at det kan overføre varme mere effektivt og derfor mindske energiforbruget og dermed også omkostningerne for slutbrugeren. Med et lavere energiforbrug per køle- eller varmeenhed fremstår Mitsubishi LN25 ikke kun som en kosteffektiv varmepumpe, men også som en enhed, der aktivtbidrager til lavere energiregninger og et reduceret kulstofaftryk.

Endelig er R32 enkeltkomponent kølemiddel, hvilket gør det nemmere at genbruge og genopfylde systemer, og det tilbyder en mere ligetil tilgang til vedligeholdelse og servicering af klimaanlæg og varmepumper som LN25. Dette gør R32 til en fortrinlig løsning i moderne varmepumpeteknologi og repræsenterer et skridt fremad mod en mere bæredygtig fremtid inden for opvarmning og køling.

Overblik0
Der er ingen produkter i kurven!
Call Now Button